PARAJ SAJTOS-SONKÁS KENYÉRTEKERCCSEL





HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

450 g paraj
4 szelet fehér, toast kenyér
4 szelet csirke / pulykamell sonka
4 szelet zsírszegény sajt
só, őrölt szerecsendió


ELKÉSZÍTÉS:

1. A kenyérszeletek széleit levágjuk, majd sodrófával kinyújtjuk kb. fele olyan vékonyra, mint eredetileg volt.



2. A szeletekre 1 szelet sonkát és 1 szelet sajtot teszünk, majd feltekerjük.

A tekercseket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.




3. Előmelegített sütőben 185 fokon - légkeveréssel - kb. 6-8 percig sütjük.


4. A parajt kevés vízzel közepes hőfokon a fűszerekkel kiolvasztjuk, vagy ha friss, akkor megpároljuk.


A kisült kenyértekercsekkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések