HÚSLEVES PRIMAVERA
A "Primavera" név a "Minestrone Primavera" leves nyomán jött, amiben csak zöld színű zöldségek vannak.
HOZZÁVALÓK 2-3 ADAGHOZ:
1 db egész csirkecomb bőr nélkül
100 g zöldborsó
100 g zöldbab
100 g friss spenótlevél
petrezselyem, só
ELKÉSZÍTÉS:
A húst feltesszük kb. 2,5 l vízzel.
Megvárjuk, míg felforr, leszedjük a habját.
Beletesszük a zöldségeket, majd alacsony hőfokon kb. 2 órán át főzzük.
Leszűrjük és tetszőleges levesbetéttel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó recept:
A zöldségeket kimerjük, ledaráljuk. Tésztát főzünk hozzá és a levesben főtt csirkét átpirítva tálaljuk.
https://epedietareceptekmutetig.blogspot.com/2019/05/teszta-primavera.html
Megjegyzések
Megjegyzés küldése