HÚSLEVES PRIMAVERA


A "Primavera" név a "Minestrone Primavera" leves nyomán jött, amiben csak zöld színű zöldségek vannak.


HOZZÁVALÓK 2-3 ADAGHOZ:

1 db egész csirkecomb bőr nélkül
100 g zöldborsó
100 g zöldbab
100 g friss spenótlevél
petrezselyem, só




ELKÉSZÍTÉS:

 A húst feltesszük kb. 2,5 l vízzel.

Megvárjuk, míg felforr, leszedjük a habját.



Beletesszük a zöldségeket, majd alacsony hőfokon kb. 2 órán át főzzük.



Leszűrjük és tetszőleges levesbetéttel tálaljuk.


Jó étvágyat!

Kapcsolódó recept:

A zöldségeket kimerjük, ledaráljuk. Tésztát főzünk hozzá és a levesben főtt csirkét átpirítva tálaljuk.

https://epedietareceptekmutetig.blogspot.com/2019/05/teszta-primavera.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések